Båtblogg.no
Frydenbø

Image may contain: plant, outdoor, water and nature

3 vannsport-leker du ikke må gå glipp av!

Av Mats Hjørnevik 17. juli 2020

Sommeren er her, og mange benytter anledningen til å ha det gøy med forskjellige vannsport-aktiviteter. Vi har tatt en titt på hvilke vannsportaktiviteter som er mest populære og gir deg noen tips til hvilke vannsportaktiviteter du bør teste ut!

#1 Subwing Shark

Subwing Shark er en relativt ny vannsportsaktivitet, som egner seg godt for å utforske livet under vann. Utstyret består av en undervannsvinge som er delt i to deler, begge bevegelige slik at du enkelt kan styre deg selv dit du vil. Begge vingene er festet i båten, og anbefalt hastighet fra produsenten er 2-4 knop (det går mer en fort nok når du henger etter under vann). Subwing Shark passer best til farvann hvor du har god sikt, og morsomst der du finner et yrende liv under vann. Så ta på deg dykkebriller og bli klar for å utforske alt sjøen har å by på under overflaten!

 

#2 SUP (stand-up-paddleboard)

SUP har blitt en utrolig populær aktivitet, både for små og for store. Disse er enkle å frakte med seg i båten og blåses opp ved hjelp av fotpumpe. Her finnes det mange leverandører, og du finner mange modeller fra 2000 kroner og oppover, avhengig av størrelse og tilbehør. Outdoor gear lab har testet SUP-brett og gir deg sine favoritter her: https://www.outdoorgearlab.com/topics/paddling/best-inflatable-sup

Image may contain: plant, outdoor, water and nature

 

#3 Tube/sofa

Barnas favoritt! Her kan du sitte komfortabelt (sånn passe komfortabelt), mens du henger etter båten i bølgene. Mange av nyvinningene her har laget sofaene med én og én sitteplass slik at du sitter ganske støtt, selv om bølgene blir store. En av våre favoritter er Radar Chase Lounge, denne kommer garantert til å bli familiens morsomste investering for sommeren 2020!

Med priser fra ca 3500 kroner har du mye moro, men husk at du bør ha over 50-60 hestekrefter for å trekke denne! Les også båtliv.no sin vurdering av denne her: https://www.batliv.no/allerbm-vannsport/vannvittig-moro/651912

Av: Mats Hjørnevik

Mats er markedssjef i Frydenbø Boats, som selger merkevarene Nordkapp, Sting og Zodiac. Mats har utdannelse innen markedsføring og brenner for alt båt har å by på!

  • Skriv en kommentar