Båtblogg.no
Frydenbø

A-Laget_TTL_5831

 

Velkommen til Båtblogg.no - din informasjonskilde til livet på sjøen

Av Mats Hjørnevik 27. mars 2020

Hei og velkommen til båtblogg.no, gitt til deg av Frydenbø Marine. Båtblogg.no er et sted for båtfolk, av båtfolk. Vi ønsker å gi deg refleksjoner fra livet på sjøen og livet i båt, praktiske erfaringer, tips og råd, og ikke minst omtaler av nyheter du må få med deg! Hver uke vil vi blogge om nye temaer, og her er tre grunner til at du bør abonnere på båtblogg.no

  1. Tilgang til informasjon og diskusjon om bruk av teknologi teknologiutvikling på sjøen.
    Verden forandrer seg stadig, og teknologiene på sjøen utvikler seg. Vi vil gi deg informasjon om nye teknologier som gjøres tilgjengelig, hvilke teknologier som kommer og hvordan du bør forholde deg til utviklingen innen båt. Og lurer du på.
  2. Guider til turer i skjærgården, og tips til aktiviteter i og rundt båten din
    Vi vil gi deg tilgang til tur-tips, ukjente perler og destinasjoner verdt å besøke i den norske og svenske skjærgården. Dermed vil du kanskje få inspirasjon til å legge ut på nye turer du ikke har tatt før.
  3. Ideer og veiledning til ditt neste båtkjøp
    Kanskje har du en idé om din neste båt, eller du har kommet til et punkt hvor du vurdere oppgradering av din nåværende båt? Vi gir deg sammenligninger mellom båttyper, med fordeler og ulemper de forskjellige modellene bærer med seg. Og hvilke typer møter dine behov? Les det på båtblogg.no.

 

Vi gleder oss til å gi deg meningsfull informasjon om båt og båtliv og til å se deg her på båtblogg.no!

17062019-0M9A8693

Av: Mats Hjørnevik

Mats er markedssjef i Frydenbø Boats, som selger merkevarene Nordkapp, Sting og Zodiac. Mats har utdannelse innen markedsføring og brenner for alt båt har å by på!

  • Skriv en kommentar